Annemieke Knipping-Lenderink

Mijn 1e kennismaking met Mondhygiënistenpraktijk Elst is geweest in mijn laatste jaar van de opleiding Mondzorgkunde aan de HAN te Nijmegen. Voordat ik in juni 2003 mijn studie succesvol had afgerond, heb ik mijn afstudeerstage mogen ervaren in deze praktijk, waarin de cliënt centraal staat. Dat is wat toen op mij de meeste indruk heeft gemaakt. De relatie met de cliënt staat naast de prestatie van de behandeling. In ons team heerst een open, vertrouwde sfeer. Er is ruimte voor kritische feedback, wat ten goede komt aan ieders persoonlijke en professionele functioneren.

Mondhygiënistenpraktijk Elst is een praktijk waar (jonge) kinderen en hun ouders, adolescenten en volwassenen advies vragen en behandeld worden voor een leven lang een gezond gebit. Juist deze verscheidenheid in mensen, maakt mijn werk boeiend en afwisselend.

De kleinschaligheid en daarmee de zorg voor elkaar, maken het dat ik je graag uitnodig om een keer kennis te komen maken. Misschien wel voor een leven lang een gezond gebit. Dat is waar ik voor sta!

Annemieke Knipping-Lenderink, mondhygiënist

portretfoto5kleinAnnemiekemei12